Propozycja menu 110,00pln/ osobę
Aperitif
Lampka wina musującego – 2,50pln/os.
Zupa
Rosół z makaronem
Danie główne (2,5 porcji/ osobę)
Kotlet de Volaille z serem
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami na sosie śmietanowo musztardowym
Rolada ze schabu z farszem warzywnym w panierce z sezamu
Pieczeń wieprzowa w sosie
Dodatki:
Ziemniaki gotowane oprószone koperkiem
Frytki
Zestaw surówek
Bukiet warzyw gotowanych
Sosy
Deser
Mus kawowy z wiśniami / Jabłka pod kruszonką podane na gorąco z lodami waniliowymi /
Puchar lodowy z owocami sezonowymi
Ciasto – 2 por./os – 8,00 pln/os.
Owoce plastrowane – 8,00 pln/os.
Tort okolicznościowy – cena ustalana indywidualnie
Kawa lub herbata na życzenie Gości
Ponadto
Soki Tymbark / Hortex (jabłkowy, pomarańczowy, czarna porzeczka) – rozliczane wg. spożycia
7,00pln/l
Woda mineralna z cytryną – rozliczana wg. spożycia 3,00pln/l
Napoje gazowane (Pepsi, Mirinda, 7up) – rozliczane wg. spożycia 8,00pln/but.0,85l
Alkohole
Wódki (Żubrówka Biała, Stock, Żołądkowa de Luxe, Biały Bocian, Pan Tadeusz) – ceny od 35,00/0,5l
Wina – ceny od 40,00 /but.
Whisky – ceny od 80,00/0,7l