Menu Cateringowe
ZUPY:
Domowy żurek z jajkiem i
białą kiełbasą- 15,00pln/300ml
Krem chrzanowy
- 12,00pln/300ml
Krem szparagowy
- 12,00pln/300ml
Chleb do żurku (drążony)
- 9,00pln/szt.
Dania świąteczne:
Pieczona rolada z boczku z
sosem chrzanowo-piwnym - 16,00pln/por.
Jajka w domowej białej
kiełbasie - 16,00pln/szt.
Schab pieczony z
morelami- 16,00pln/por.
Udko z kaczki na modrej
kapuście z rodzynkami - 22,00pln/por.
Pozostałe dania mięsne:
Kotlet de Volaille z
nadzieniem serowym- 16,00pln/por.
Zawijaniec z karkówki z
pieczarkami - 16,00pln/por.
Roladka drobiowa ze
szpinakiem i suszonymi pomidorami na sosie musztardowym- 18,00pln/por.
Roladka ze schabu w panierce
sezamowej faszerowana warzywami- 18,00pln/por.
Roladka z karkówki z farszem
z kiszonej kapusty - 17,00pln/por.
Staropolska rolada wołowa w
sosie pieczeniowym-20,00pln/por.
Golonka gotowana z kapustą
- 24,00pln/por.
Roladka z indyka faszerowana
serem, szynką i śliwką - 18,00pln/por.
Pieczeń rzymska z jajkiem i
sosem chrzanowym
- 19,00pln/por.
Pieczony udziec wieprzowy
(od 6kg.)
- 55,00pln/kg
Szynka pieczona po
staropolsku (1-2kg)
- 60,00pln/kg
Zimne zakąski:
Patera 20 porcji (Schab ze
śliwką x 4, Jajka faszerowane buraczkami x4, Galarciki drobiowe
x4, Tartaletki z musem łososiowym x4, Szynka ze szparagami x4)
- 100,00pln
Patera 10 porcji(Schab ze
śliwką x 2, Jajka marynowane z sosem tatarskim x2, Galarciki
drobiowe x2, Tartaletki z łososiowym musem x2, Szynka ze
szparagami x2) - 50,00pln
Pasztet z dziczyzny- 55,00pln/500g
Tradycyjna sałatka jarzynowa
- 28,00pln/ 500g
Sałatka nicejska z
tuńczykiem i jajkiem
- 30,00pln/ półmisek (3 por.)
Sałatka a la Gyros z
kurczakiem - 30,00pln/ półmisek (3 por.)
Sałatka z sałatą, mango i
truskawkami - 30,00pln/ półmisek (3 por.)
Mini-burgerki z szarpaną
wieprzowiną i sosem BBQ - 9,50pln/ szt.
Domowe wypieki – 4,00 pln/ por.
Sernik domowy
Mascarpne z maliną
Snickers
Makuś z marcepanem
Brzoskwiniowa nutka
Kostka jagodowa
