Aperitif:
- Lampka wina musującego – 2,50pln/os.
Zupa:
- Rosół z makaronem / Krem z zielonego groszku / Krem ziemniaczany z chipsem z bekonu
Danie główne (3 porcje/ osobę):
- Stek z łososia na sosie porowym
- Medaliony ze schabu z prosciutto i tymiankiem
- Filet z kaczki w sosie pomarańczowym z kluskami śląskimi
- Staropolska rolada ze schabu w sosie pieczeniowym
- Kotlet de Volaille z serem
- Zapiekany filet drobiowy w kremowej kapuście
Dodatki:
- Ziemniaki gotowane oprószone koperkiem
- Frytki
- Pyzy drożdzowe
- Zestaw surówek
- Bukiet warzyw gotowanych
- Sosy
Deser:
- Creme Brulee / Torcik lodowy / Kruszona beza z malinami i kremem koniakowym / Puchar lodowy z owocami sezonowymi
- Ciasto – 2 por./os – 5,00 pln/os.
- Owoce plastrowane – 6,00 pln/os.
- Tort okolicznościowy – cena ustalana indywidualnie
- Kawa lub herbata na życzenie Gości
Zimny bufet (3 porcje/ osobę):
- Rolada z fileta drobiowego w cieście serowym
- Mini desery mix – 1 por./os.
- Tort okolicznościowy – cena ustalana indywidualnie
- Kawa oraz herbata
Bufet zakąskowy (2 porcje/ osobę):
- Rolada z fileta drobiowego w cieście serowym
- Tortilla z pieczonym burakiem i musem chrzanowym
- Grillowany filet drobiowy z ziołowym musem marchewkowym
- Marynowane pulpeciki drobiowe
- Mini tatary z polędwicy wołowej
- Ryba w sosie tatarskim
- Sałatka a’la gyros z kurczakiem
- Sałatka grecka z sosem winegret
- Pieczywo
- Masło
Ponadto:
- Soki Tymbark / Hortex (jabłkowy, pomarańczowy, czarna porzeczka) – rozliczane wg. spożycia 5,00pln/l
- Woda mineralna z cytryną – rozliczana wg. spożycia 3,00pln/l
- Napoje gazowane (Pepsi, Mirinda, 7up) – rozliczane wg. spożycia 8,00pln/but.0,85l
- Alkohol
- Wódki (Żubrówka Biała, Stock, Żołądkowa de Luxe, Biały Bocian, Pan Tadeusz) – ceny od 25,00/0,5l
- Wina – ceny od 30,00./but.
- Whisky – ceny od 70,00/0,7l