Aperitif:
- Lampka wina musującego – 2,50pln/os.
Zupa:
- Rosół z makaronem / Krem z zielonego groszku / Krem ziemniaczany z chipsem z bekonu
Danie główne – wybór 1 z 3:
- Kotlet de Volaille z serowym nadzienie, frytki, zestaw surówek
- Pieczona karkówka z sosem z whisky, puree ziemniaczane, warzywa grillowane
- Roladka drobiowa z bazyliowym pesto, ryż biały, karmelizowana marchewka z tymiankiem
Deser:
- Puchar lodowy z kleksem bitej śmietany / Torcik lodowy / Creme Brulee
Słodki bufet:
- Ciasto mix – 1 por./os
- Mini desery mix – 1 por./os.
- Tort okolicznościowy – cena ustalana indywidualnie
- Kawa lub herbata
Bufet zakąskowy (2 porcje/ osobę):
- Zawijaniec z szynką, serem oraz musem chrzanowym
- Wykwintna roladka z drobiu w cieście serowym z paprykową nutką
- Mini burgery
- Mini tortilla z pieczonym burakiem
- Kolorowe tartinki
- Sałatka a’la gyros
- Sałatka grecka z serem feta
- Pieczywo / masło
Kolacja (1,5 porcji/osobę) - bufet:
- Barszcz czerwony
- Kolorowy szaszłyk drobiowy
- Żeberka w miodzie
- Skrzydełka BBQ
- Pieczywo / masło
Ponadto:
- Soki Hortex/Tymbark(jabłkowy, pomarańczowy, czarna porzeczka) – rozliczone wg zużycia w cenie 5,00 pln/1l soku
- Woda mineralna z cytryną – rozliczana wg. spożycia 3,00pln/l
- Napoje gazowane (Pepsi, Mirinda, 7up) – rozliczane wg. spożycia 8,00pln/but.0,85l
- Alkohole Wódki (Żubrówka Biała, Stock, Żołądkowa de Luxe, Biały Bocian etc.) – ceny od 35,00pln./0,5l
- Wina – ceny od 40,00./but.
- Whisky – ceny od 80,00/0,7l