Zupa:
- Rosół z makaronem
Danie główne
(3porcje/osobę):
- Polędwiczka w sosie kurkowym
- Kotlet de Volaille z serowym nadzieniem
- Staropolska rolada ze schabu podana z pyzami drożdżowymi
- Stripsy drobiowe
- Filet z dorsza na sosie ziołowym
Dodatki:
- Ziemniaki gotowane oprószone
koperkiem
- Pyzy drożdżowe
- Frytki
- Zestaw surówek
- Bukiet warzyw gotowanych
- Sosy
Deser:
- Torcik lodowy na czekoladowym
spodzie
- Ciasto (2 por./os.)
- Owoce plastrowane – 8,00
pln/os.
- Tort okolicznościowy – cena
ustalana indywidualnie
- Kawa lub herbata na życzenie
Gości
Zimny bufet (3 porcje/
osobę):
- Barszcz czerwony
- Schab z musem chrzanowym
- Galarciki drobiowe
- Mini tortille z pieczonym
burakiem / wędzonym łososiem
- Mini burgerki z szarpaną
wieprzowiną
- Ryba w sosie tatarskim
- Sałatka a’la Gyros z
grillowanym filetem drobiowym i parmezanem
- Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi
- Pieczywo / Bułeczki bankietowe
na ciepło / Masło
Ponadto:
- Napoje niegazowane
(nielimitowane)- w cenie